Barbecueën is een trend van de laatste jaren die steeds meer en meer opkomt, ook in de winter. Voor ons als specialist zijn barbecueproducten daarom ook producten die uitgebreid de aandacht krijgen. We hebben diverse specialiteiten van kalfs-, rund-, kalkoen-, kip-, lams- en varkensvlees maar ook het Spaanse Iberico vlees en de Scotch Beef Rib Eye zijn goede smaakmakers op de barbecue.

Naast barbecuevlees bieden namelijk wij ook allerlei lekkernijen aan om uw barbecuefestijn compleet te maken. Hierbij kunt u denken aan huisgemaakte kruidenboter, diverse sausjes, salades, carpaccio. Laat u inspireren en zorg dat u uw gasten kunt verassen met uiterst verse en kwalitatief hoogwaardige barbecue specialiteiten naar de laatste trends.

Online weergegeven als uitverkocht! Maar niets is minder waar... Dit is púúr vanwege het feit dat - als het lekker weer wordt - we dit stukje maatwerk álle aandacht moeten schenken.

Lekker weer zorgt al snel voor een piek in onze barbecue producten. Belt u gerust! U kunt ook onderstaand formulier invullen. 


OPENINGSTIJDEN WINKEL:

MAANDAG T/M DONDERDAG 08:00 tot 18:00

VRIJDAG 08:00 tot 20:00

ZATERDAG 08:00 tot 17:00