Het Hollandse rundvlees is het rundvlees, waar de slager van oudsher om bekend stond. De trots van elke slager. Vroeger ging de slager op maandag naar het slachthuis om het beste rundvlees voor zijn klanten uit te zoeken. Tegenwoordig gaat dit heel anders, hoewel er wel heel veel overeenkomsten zijn. 

Jaap van prooijen, inmiddels al meer dan 35 jaar slager en vakman, koopt zijn vrouwelijk rundvlees in bij boer Methorst in de Glind (Barneveld). Vroeger ging Jaap dit zelf uit zoeken, maar inmiddels weet boer Methorst exact wat Jaap wil en zorgt hij ervoor dat er iedere week vers vrouwelijk rundvlees afgeleverd wordt.

Elk rund wat bij ons binnenkomt, wordt door de slager gecontroleerd op malsheid, kleur en marmering, om u het beste en lekkerste stukje rundvlees te kunnen .

OPENINGSTIJDEN WINKEL:

MAANDAG T/M DONDERDAG 08:00 tot 18:00

VRIJDAG 08:00 tot 20:00

ZATERDAG 08:00 tot 17:00