ÓF

SCHOTS RUNDVLEES MET EEN TOP KEURMERK.

Een zoektocht naar nieuw vlees Uw slager is door de jaren heen gaan zoeken naar andere soorten vlees, om u te kunnen blijven verrassen. Na een intensieve zoektocht, zijn wij terechtgekomen bij het Black Aberdeen Angus rundvlees van Scotch Beef. Dit keurmerk heeft ons echt weten te overtuigen vanwege de unieke smaak, wat gecombineerd wordt met een verantwoorde herkomst. Over Scotch Beef Generaties boeren met passie voor kwaliteit werken in harmonie met de natuur om de vertrouwde kwaliteit van Scotch Beef te waarborgen, waarbij nationale en Europese richtlijnen de herkomst van Schots vlees garanderen.

Rijping is voor Scotch Beef misschien wel het belangrijkste ingrediënt; rijping draagt bij aan de uitstekende smaak en textuur van het vlees. Aberdeen Angus bekend om de smaak Schotland is de bakermat van vele beroemde vleesrassen. Een van de bekendste rassen is de Aberdeen Angus, bekend om zijn malsheid, smaak en sappigheid. De runderen hebben een overvloed aan ruimte en ongerepte natuur waar zij vrij kunnen rondlopen en naar hartenlust kunnen grazen. Er wordt traditioneel geproduceerd met echte geharde vleesrassen die prima bestand zijn tegen het weerbarstige Schotse klimaat. Smaak en structuur van het Schotse rundvlees Het Black Aberdeen Angus rundvlees is, in tegenstelling tot het Hollands rundvlees, meer vettig van aard, smaak en karakter, maar misschien is dit juist wel de kracht. Door de marmering en het vet krijgt dit rundvlees een heerlijke structuur, een stevige bite en ongekend veel smaak. Voor de echte vleesliefhebber is dit een echte must. Alle delen zijn even smaakvol, zowel de luxere delen als de rib-eye en de ossenhaas, maar ook de stooflappen en de sucade.